TALVIOSTAJAN HYÖDYT

HAUTAMUISTOMERKIN HANKINTAA EI KANNATA LYKÄTÄ TALVIKAUDEN TAKIA, VAIKKA MONISSA SEURAKUNNISSA MUISTOMERKKIEN ASENNUS ON KIELLETTY TALVIKAUDEN AIKANA SEURAAVIEN SYIDEN VUOKSI:

 • MAA ON ROUDASSA, JOTEN POHJAKIVEN VAATIVAA MUISTOMERKKIÄ EI VOI ASENTAA.
 • ARKKUHAUTAUKSEN JÄLKEEN HAUTA ON TIIVISTETTÄVÄ KEVÄÄLLÄ, JOTTA MUISTOMERKKI PYSYY VAKAANA.
 • LUMI SAATTAA VAIKEUTTAA MUISTOMERKIN ASIANMUKAISTA ASENTAMISTA ALUSPALKILLE, MIKÄLI SE ON VALMIINA.
 • MYÖHÄISSYKSYLLÄ JA ALKUKEVÄÄSTÄ MÄRKÄ JA EPÄSTABIILI MAAPERÄ VAIKEUTTAA ASIANMUKAISEN ASENNUKSEN SUORITTAMISTA.

HAUTAMUISTOMERKIN HANKINTAPÄÄTÖS KANNATTAA TEHDÄ TALVIKAUDEN AIKANA MUUTAMAN TÄRKEÄN SYYN TAKIA:

 • ASENNUS TAPAHTUU HETI VUODENAJASTA JOHTUVAN ESTEEN LOPPUMISESTA, JOTEN MUISTOMERKKI ON HAUDALLA KEVÄÄLLÄ ENNEN KESÄKUKKAKAUDEN ALKUA. MYÖHEMMIN TEHTY HANKINTAPÄÄTÖS VOI TOIMITUSAJASTA JOHTUEN MERKITÄ SITÄ, ETTÄ MUISTOMERKIN ASENNUS TAPAHTUU VASTA KESÄ-HEINÄKUUSSA.
 • KUOLINPESÄ SAA OIKEAN TOSITTEEN VARAUKSEKSI PERUNKIRJAAN VAHVISTETUSTA TILAUSSOPIMUKSESTA, JOTEN SUMMITTAISIA ARVIOITA EI TARVITA. TILAUSSOPIMUS ON KUOLINPESÄN NIMELLÄ. 
 • VALITSITPA LASKUTUSTAVAKSI 14 PV. NETTO TAI EDULLISEN ERÄMAKSUN, LASKUTUS TAPAHTUU AINA VASTA TOIMITUKSEN JÄLKEEN TILAAJAN NIMELLÄ. NÄIN VOIT VARMISTUA TILAAMASI MUISTOMERKIN LAADUSTA JA ASIANMUKAISUUDESTA.

HAEMME TOIMITTAMIIMME MUISTOMERKKEIHIN ASIANMUKAISET LUVAT KOHDESEURAKUNNASTA, JOTEN OLEMME AINA TIETOISIA KYSEISEN SEURAKUNNAN ASENNUKSEEN LIITTYVISTÄ SÄÄNNÖISTÄ. TALVIKAUTENA, JOLLOIN TODELLINEN TOIMITUSAIKA ON PIDEMPI, KUIN 2KK, ILMOITAMME SINULLE AJANKOHDAN, JOLLOIN TILAAMASI MUISTOMERKKI ASENNETAAN.

Ohjeet

Löydettyäsi sinua miellyttävän muistomerkin, toimi näin:
 1. Valitse muistomerkkiin kaiverrettava fontti, mikäli se on kyseisessä mallissa mahdollista.
 2. Halutessasi valitse valinnaiset koristeet ja lisäominaisuudet
 3. Klikkaa "Tilaa hautakivi verkkomyymälästä" -painiketta.
 4. Täytä tilaussopimukseen pyydetyt tiedot.
 5. Valitse maksutapa: 14pv. netto toimituksen jälkeen tai edullinen erämaksu toimituksen jälkeen.
 6. Allekirjoita sopimus vaivattomasti omilla verkkopankkitunnuksillasi. Sopimus siirtyy välittömästi antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja voit liittää sen perunkirjoituksessa kuolinpesän kuluihin.
Toimitukseen sisältyy aina:
 • Asennus hautapaikalle Manner-Suomessa 2kk kuluessa sopimuksen solmimisesta tai välittömästi vuodenajasta johtuvan esteen lakkaamisesta.
 • Lupahakemukset seurakunnalta.
 • Oikaisutakuu 2 v.
 • Aluskivi tarvittaessa.
Suosittelemme ennen hankintapäätöstä varmistamaan hautakiven soveltuvuuden hautapaikalle seurakunnasta. Me teemme sen kuitenkin aina, joten jos hautakivi ei sovellu hautapaikalle, sopimus purkautuu.
Tällä tuotealueella ei ole tuotteita.