Rinnakkaishautakivet-muistokivi leveälle arkkuhautapaikalle

Tämän malliston hautakivet ovat leveydeltään 90-120cm. Nämä mallit ovat suunniteltu rinnakkaisille sekä sitä leveämmille arkkuhautapaikoille. Kaikissa malliston hautakivissä on käytetty ensiluokkaisia kotimaisia kivilaatuja ja pronssikoristeet ovat laadukkaimpia hautausmaakäyttöön tarkoitettuja kestolakattuja valimotuotteita. Malliston hautakivet ovat valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia. Jos kuitenkin haluat muokata korkeutta tai leveyttä seurakunnan sääntöjen puitteissa, ole yhteydessä verkko-ostajan tukeen puhelimitse tai sähköpostilla. Sinulle annetaan tarjous haluamillasi hautakiven mitoilla. Ilmoitettuun hintaan sisältyy yhden vainajan nimitieto, teknisten tietojen sisältö sekä ASENNUS HAUTAPAIKALLE MANNER-SUOMESSA. Sinulla on myös mahdollisuus viimeistellä hautakivestä mieleisesi valitsemalla mallikohtaisia lisävarusteita ja -ominaisuuksia ilmoitettuun lisähintaan.

HYÖDYNNÄ VERKKO-OSTAJAN HINTAETU TEKEMÄLLÄ HANKINTASOPIMUS VERKKOMYYMÄLÄSSÄMME. TEKEMÄLLÄ HANKINTASOPIMUKSEN VERKKOMYYMÄLÄSSÄ ETUSI ON KESKIMÄÄRIN 20% PERINTEISEEN PALVELUKONSEPTIIN VERRATTUNA. ​ILMOITETUT HINNAT OVAT VERKKOMYYMÄLÄSTÄMME HANKITUN MUISTOMERKIN LOPULLISIA HINTOJA ASENNETTUNA HAUTAPAIKALLE.

Rinnakkaishautakivet-muistokivi leveälle arkkuhautapaikalle

Ohjeet

Löydettyäsi sinua miellyttävän muistomerkin, toimi näin:
  1. Valitse muistomerkkiin kaiverrettava fontti, mikäli se on kyseisessä mallissa mahdollista.
  2. Halutessasi valitse valinnaiset koristeet ja lisäominaisuudet
  3. Klikkaa "Tilaa hautakivi verkkomyymälästä" -painiketta.
  4. Täytä tilaussopimukseen pyydetyt tiedot.
  5. Valitse maksutapa: 14pv. netto toimituksen jälkeen tai edullinen erämaksu toimituksen jälkeen.
  6. Allekirjoita sopimus vaivattomasti omilla verkkopankkitunnuksillasi. Sopimus siirtyy välittömästi antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja voit liittää sen perunkirjoituksessa kuolinpesän kuluihin.
Toimitukseen sisältyy aina:
  • Asennus hautapaikalle Manner-Suomessa 2kk kuluessa sopimuksen solmimisesta tai välittömästi vuodenajasta johtuvan esteen lakkaamisesta.
  • Lupahakemukset seurakunnalta.
  • Oikaisutakuu 2 v.
  • Aluskivi tarvittaessa.
Suosittelemme ennen hankintapäätöstä varmistamaan hautakiven soveltuvuuden hautapaikalle seurakunnasta. Me teemme sen kuitenkin aina, joten jos hautakivi ei sovellu hautapaikalle, sopimus purkautuu.

Sivuiltaan louhittu klassinen kaaripäällinen muistomerkki. Lyhtyholvin päällä ilmettä luovat pronssiset viuhkapääskyt. Kaikki nimitiedot ovat yhtenäinen kokonaisuus kaiverrettuna ja kullattuna.
Soveltuvuus: kaikki rinnakkaiset arkkuhautapaikat
Nimitietoja mahdollista kaivertaa: 6-8 kpl

Tässä hautakivessä on siro ympyrälyhtyaukko, joka pehmentää kiven muuten suoraviivaisia muotoja. Sukunimi pronssikohokirjaimin sopii erinomaisesti pronssisen lyhtykehän rinnalle. Voit viimeistellä muistomerkin kiillotetuilla näkyvillä sivuilla, jotka saatavissa lisäominaisuutena.
Soveltuvuus: kaikki rinnakkaiset arkkuhautapaikat
Nimitietoja mahdollista kaivertaa: 6-8 kpl

Kaunis ja linjakas puoliserpentiinikaarellinen malli jossa joutsenkoristeet muistuttavat yhteisestä kuljetusta matkasta. Sukunimi pronssikohokirjaimin, pronssiristi sekä pronssiset uivat joutsenet luovat tyylikkään yhtenäisen kokonaisuuden. Voit viimeistellä muistomerkin kiillotetuilla näkyvillä sivuilla, jotka saatavissa lisäominaisuutena.
Soveltuvuus: kaikki rinnakkaiset arkkuhautapaikat
Nimitietoja mahdollista kaivertaa: 6-8 kpl

Kookas sivuiltaan louhittu lyhtykivi rinnakkaishautapaikalle. Kirkkaat pronssiset sukunimikirjaimet, kyyhkykoriste sekä lyhtyrakenne luovat kokonaisuuden, joka erottuu hyvin mustasta tai Mäntsälän punaisesta graniitista.
Soveltuvuus: kaikki rinnakkaiset arkkuhautapaikat
Nimitietoja mahdollista kaivertaa: 6-8 kpl