Muistokivimallisto-yksilöllinen valinta

OLEMME VALINNEET VERKKOMYYMÄLÄÄMME MALLEJA, JOISSA HINTAETUSI ON 10%.

Kivisuunnittelijat Pinja Hellman ja Kaisa Ollila ovat suunnitelleet Muisto-kivimalliston yksinoikeudella Kiviliike Sairaselle. Mallistossa on erityisesti kiinnitetty huomiota laatuun ja estetiikkaan. Muistomerkit ovat valmistettu ensiluokkaisista kotimaisista kivilaaduista ja pronssikoristeet ovat laadukkaimpia hautausmaakäyttöön tarkoitettuja valimotuotteita. Pronssikoristeet ja muistolaatat ovat kestolakattuja, joka takaa niiden ominaisen värin säilymisen sekä muistolaattojen luettavuuden vuodesta toiseen. Muistomerkit ovat valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia ja eivät ole kokonsa ja muotonsa osalta muokattavissa. Ilmoitettuun hintaan sisältyy yhden vainajan nimitieto, teknisten tietojen sisältö sekä ASENNUS HAUTAPAIKALLE MANNER-SUOMESSA. Sinulla on myös mahdollisuus viimeistellä hautakivestä mieleisesi valitsemalla mallikohtaisia lisävarusteita ja -ominaisuuksia ilmoitettuun lisähintaan.

Muistokivimallisto-yksilöllinen valinta

Ohjeet

Löydettyäsi sinua miellyttävän muistomerkin, toimi näin:
  1. Valitse muistomerkkiin kaiverrettava fontti, mikäli se on kyseisessä mallissa mahdollista.
  2. Halutessasi valitse valinnaiset koristeet ja lisäominaisuudet
  3. Klikkaa "Tilaa hautakivi verkkomyymälästä" -painiketta.
  4. Täytä tilaussopimukseen pyydetyt tiedot.
  5. Valitse maksutapa: 14pv. netto toimituksen jälkeen tai edullinen erämaksu toimituksen jälkeen.
  6. Allekirjoita sopimus vaivattomasti omilla verkkopankkitunnuksillasi. Sopimus siirtyy välittömästi antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja voit liittää sen perunkirjoituksessa kuolinpesän kuluihin.
Toimitukseen sisältyy aina:
  • Asennus hautapaikalle Manner-Suomessa 2kk kuluessa sopimuksen solmimisesta tai välittömästi vuodenajasta johtuvan esteen lakkaamisesta.
  • Lupahakemukset seurakunnalta.
  • Oikaisutakuu 2 v.
  • Aluskivi tarvittaessa.
Suosittelemme ennen hankintapäätöstä varmistamaan hautakiven soveltuvuuden hautapaikalle seurakunnasta. Me teemme sen kuitenkin aina, joten jos hautakivi ei sovellu hautapaikalle, sopimus purkautuu.
1 880€

Harkitut yksityiskohdat luovat tälle muistomerkille yksilöllisen ilmeen. Enkeli lyhtylasissa piirtyy kauniisti kynttilän valossa ja luo herkän tunnelman. 
Soveltuvuus: lähes kaikki arkku- ja uurnahautapaikat
Nimitietoja mahdollista kaivertaa: 4 kpl

Järjestys:
2 215,00€

Tämä kivi tarjoaa suuren nimitilamäärän kahdelle sukunimelle tyylikkäässä ja suunnitellussa ulkoasussa. Alumiiniristi, jossa ruostumatonta terästä olevat poikkisakarat viimeistelevät tyylin.
Soveltuvuus: useat arkkuhautapaikat sekä eräät uurnahautapaikat
Nimitietoja mahdollista kaivertaa: 16-20 kpl

2 131,00€

 

Black Star-graniitti ja hopeoidut kaiverrukset sopivat värimaailmaltaan kauniisti yhteen. Puoliserpentiinin muoto ja koristeornamentti luovat hillittyyn kokonaisuuteen pehmeyttä. 
Soveltuvuus: lähes kaikki arkku- ja uurnahautapaikat 
Muistolaattojen mahdollinen kokonaismäärä: 6 kpl

2 624,00€

Suoralinjainen muistomerkki, jossa on sekä maljakko leikkokukille että lyhty kynttilälle. Myös sukunimikirjaimet ovat alumiinista valettu. Hopealla maalatut ristimänimikaiverrukset viimeistelevät harkitun ulkoasun.
Soveltuvuus: lähes kaikki arkkuhautapaikat sekä eräät uurnahautapaikat
Nimitietoja mahdollista kaivertaa: 5 kpl

2 122,00€

Upea Ylämaan spektroliitti yhdistettynä kromattuihin pronssituotteisiin tekevät tästä sirosta hautakivestä silmiähivelevän tyylikkään. Kohovalettu muistolaatta viimeistelee harkitun kokonaisuuden. 
Lisäominaisuutena saatavat kiillotetut sivut ja päällinen korostavat spektroliitin arvokasta vaikutelmaa.
Soveltuvuus: lähes kaikki arkku-ja uurnahautapaikat
Muistolaattojen mahdollinen kokonaismäärä: 4 kpl    

2 653,00€

Kääntölyhdyllä varustettu muistomerkki, jossa pronssilinnut eri etäisyydellä pilarien välissä antavat ainutlaatuisen syvyysvaikutelman. Lyhty voidaan pitää kesällä sisäänkäännettynä, jolloin risti on näkyvissä. Talvella lyhty käännetään antamaan kynttilänvaloa. Kohovaletut laatat korostavat kiven arvokkuutta. Tässä muistomerkissä aluskivi on aina myös edestä ja sivuilta kiillotettu.
Soveltuvuus: lähes kaikki arkku- ja uurnahautapaikat
Muistolaattojen mahdollinen kokonaismäärä: 8 kpl

Näytetään 1 - 5 (5) (1 sivu(a))