Edulliset hautakivet-laatua kohtuuhintaan

TÄSSÄ MALLISTOSSA VERKKO-OSTAJANA HINTAETUSI ON 2-20%.

 ​Edullisesta hintatasosta huolimatta tämän malliston muistomerkeissä on käytetty ensiluokkaisia kotimaisia kivilaatuja ja pronssikoristeet ovat laadukkaimpia hautausmaakäyttöön tarkoitettuja valimotuotteita. Pronssikoristeet ja muistolaatat ovat kestolakattuja, joka takaa niiden ominaisen värin säilymisen sekä muistolaattojen luettavuuden vuodesta toiseen. Muistomerkit ovat valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia ja eivät ole kokonsa ja muotonsa osalta muokattavissa. Ilmoitettuun hintaan sisältyy yhden vainajan nimitieto, teknisten tietojen sisältö sekä ASENNUS HAUTAPAIKALLE MANNER-SUOMESSA. Sinulla on myös mahdollisuus viimeistellä hautakivestä mieleisesi valitsemalla mallikohtaisia lisävarusteita ja -ominaisuuksia ilmoitettuun lisähintaan. ​

                                          

Edulliset hautakivet-laatua kohtuuhintaan

Ohjeet

Löydettyäsi sinua miellyttävän muistomerkin, toimi näin:
  1. Valitse muistomerkkiin kaiverrettava fontti, mikäli se on kyseisessä mallissa mahdollista.
  2. Halutessasi valitse valinnaiset koristeet ja lisäominaisuudet
  3. Klikkaa "Tilaa hautakivi verkkomyymälästä" -painiketta.
  4. Täytä tilaussopimukseen pyydetyt tiedot.
  5. Valitse maksutapa: 14pv. netto toimituksen jälkeen tai edullinen erämaksu toimituksen jälkeen.
  6. Allekirjoita sopimus vaivattomasti omilla verkkopankkitunnuksillasi. Sopimus siirtyy välittömästi antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja voit liittää sen perunkirjoituksessa kuolinpesän kuluihin.
Toimitukseen sisältyy aina:
  • Asennus hautapaikalle Manner-Suomessa 2kk kuluessa sopimuksen solmimisesta tai välittömästi vuodenajasta johtuvan esteen lakkaamisesta.
  • Lupahakemukset seurakunnalta.
  • Oikaisutakuu 2 v.
  • Aluskivi tarvittaessa.
Suosittelemme ennen hankintapäätöstä varmistamaan hautakiven soveltuvuuden hautapaikalle seurakunnasta. Me teemme sen kuitenkin aina, joten jos hautakivi ei sovellu hautapaikalle, sopimus purkautuu.
613€

Muistomerkki soveltuu kokonsa puolesta lähes kaikille uurnahautapaikoille. Konstailematon tyyli ja pilarimainen muoto tekevät siitä levollisen mutta ryhdikkään katseltavan. Hintansa puolesta yksi edullisimmista mahdollisista varsinaisista hautakivistä.
Soveltuvuus: lähes kaikki arkku- ja uurnahautapaikat
Muistolaattojen tai kaiverrusten mahdollinen kokonaismäärä: 5kpl 

849€

​Muistomerkki soveltuu kokonsa puolesta lähes kaikille uurnahautapaikoille. Nimitiedot muistolaatoissa sekä kromattu pronssinen pääsky luovat pieneen kiveen arvokkaan vaikutelman ja tekevät siitä lähes huoltovapaan. Pääskyn voi halutessaan vaihtaa pronssiristiin.
Soveltuvuus: lähes kaikki arkku- ja uurnahautapaikat
Muistolaattojen mahdollinen kokonaismäärä: 5kpl 

809€

Symmetrisen muotoinen, hieman vanhan ajan tyylinen pieni hautamuistomerkki.  
Soveltuvuus: lähes kaikki arkku- ja uurnahautapaikat
Nimitietoja mahdollista kaivertaa: 4kpl

809€ - 862€

Kaunis ja edullinen peruskivi, jossa kuitenkin tilaa neljälle nimelle. Louhittu päällinen tuo muistomerkkiin ilmeikkyyttä.
Soveltuvuus: lähes kaikki arkku- ja uurnahautapaikat
Nimitietoja mahdollista kaivertaa: 4kpl

960€ - 1 252€

Tämä varsinkin uurnahautapaikoille suunniteltu muistolaatoin nimetty muistomerkki mahdollistaa myöhemmin myös eriävät sukunimet(laattaan kaiverrettuna) kiven ulkoasun säilyessä suunnitellun mukaisena.
Tässä kahdesta pilarista muodostuvassa muistomerkissä yhdistyy kevyt ulkoasu ja runsaasti nimitilaa. Venekoristeen symboliikka kertoo matkasta, jolle läheinen on lähtenyt. 
Soveltuvuus: lähes kaikki arkku- ja uurnahautapaikat
Muistolaattojen mahdollinen kokonaismäärä: 6kpl

 

Tässä mallissa varsinkin viistosti yläreunaa leikkaava ruusuköynnös tuo muistomerkille yksilöllisen ilmeen. Voit viimeistellä muistomerkin kiillotetuilla näkyvillä sivuilla, jotka saatavissa lisäominaisuutena.
Soveltuvuus: Lähes kaikki arkku- ja uurnahautapaikat. 
Nimitietoja mahdollista kaivertaa: 5kpl. 

Hopeanvärinen teksti ja koriste yhdistettynä suorakaiteen muotoon luovat muistomerkille hillityn ja tyylikkään ilmeen. Kaunis ruusukoriste taittuu kahdelle pinnalle tuoden pelkistettyyn muotoon kolmiulotteisuutta. Voit viimeistellä muistomerkin kiillotetuilla näkyvillä sivuilla, jotka saatavissa lisäominaisuutena.
Soveltuvuus: Lähes kaikki arkku- ja uurnahautapaikat 
Nimitietoja mahdollista kaivertaa: 6kpl

937€

Raikas ja siro kokonaisuus, jolle omaleimaisen ilmeen luo hopean väristen tekstien asettelu vasemman reunan mukaan ja hiekkapuhallettu reunaura. 
Kaunis lintukoriste symbolisoi pois lähtevää sielua. 
Soveltuvuus: lähes kaikki arkku- ja uurnahautapaikat 
Nimitietoja mahdollista kaivertaa: 5kpl

793€ - 846€

Varsinkin lapselle suunniteltu pieni louhittu muistomerkki, jossa reunanauha korostaa kiven sydämen muotoa. Lapsienkeliornamentti kertoo poisnukkuneen lähteneen liian aikaisin.
Soveltuvuus: lähes kaikki arkku- ja uurnahautapaikat
Nimitietoja mahdollista kaivertaa: 2kpl

830€ - 884€

Matala ja leveä sivuilta louhittu perushautakivi. Tähän tyyliltään ajattomaan muistomerkkiin sopii erinomaisesti myös lisävarusteena saatavat pronssivarpuset, jotka pehmentävät muuten suoraviivaisen muistomerkin muotoja.
Soveltuvuus: lähes kaikki arkkuhautapaikat ja eräät uurnahautapaikat
Nimitietoja mahdollista kaivertaa: 6kpl

1 018€

Louhittureunainen muistomerkki muistuttaa muodoltaan luonnonkiveä. Kivikkoisessa ympäristössä viihtyvä kielo sopii muistomerkin muotokieleen.
Soveltuvuus: Lähes kaikki arkkuhautapaikat ja useat uurnahautapaikat 
Nimitietoja mahdollista kaivertaa: 5kpl

1 001€

Suorakaiteen muotoon louhittu ryhdikäs muistomerkki, jossa kullatut kaiverrukset ja musta tai punainen graniitti luovat selkeän luettavuuden ja arvokkkaan vaikutelman.
Soveltuvuus: lähes kaikki arkku- ja uurnahautapaikat
Nimitietoja mahdollista kaivertaa: 4kpl

846€ - 899€

Pieni ja pehmeästi louhittu muistomerkki, joka soveltuu etenkin pariskunnalle. Lisäominaisuutena saatavat pronssivarpuset viimeistelevät tasapainoisen ulkoasun. 
Soveltuvuus: lähes kaikki arkkuhautapaikat ja useat uurnahautapaikat
Nimitietoja mahdollista kaivertaa: 3kpl

Järjestys:
906,00€

Kokoisekseen erittäin edullinen perushautakivi, jossa Kurun harmaa-kivilaatu ja tummat nimitiedot luovat hillityn tunnelman. Lisävarusteena saatavilla muistolaatoilla kiveen on mahdollista saada jopa 10 nimitietoa. Voit valita lisäominaisuutena myös kiillotetut näkyvät sivut, jotka tekevät puhtaanapidosta helppoa.  
Soveltuvuus: lähes kaikki arkku- ja uurnahautapaikat
Nimitietoja mahdollista kaivertaa: 5kpl

926,00€

Hiekkapuhalletulla pohjalla näkyvä pronssinen ruusuköynnös pehmentää suorakaiteen muotoa ja sopii kauniisti kiven punaruskean värisävyn kanssa. 
Muoto ja mittasuhteet yhdessä kullan sävyjen kanssa luovat arvokkaan ja yksilöllisen ilmeen. Voit viimeistellä muistomerkin kiillotetuilla näkyvillä sivuilla, jotka saatavissa lisäominaisuutena.
Soveltuvuus: lähes kaikki arkku- ja uurnahautapaikat. 
Nimitietoja mahdollista kaivertaa: 4kpl. 

Näytetään 1 - 2 (2) (1 sivu(a))